Ο «κομμένος» του ΝΒΑ που κοιτάζει ο Μπαρτζώκας
Είναι κοινό μυστικό ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας ψάχνει έναν εκτελεστή από την περιφέρεια για να ολοκληρώσει το παζλ του φετινού Ολυμπιακού και να αποφορτίσει τον Τόμας Γουόκαπ. Η νούμερο ένα επιλογή ήταν ξεκάθαρα ο Κέντρικ Ναν, όμως ο Αμερικανός προτίμησε τον Παναθηναϊκό. Πλέον, οι Πειραιώτες εξετάζουν άλλες λύσεις από τους «κομμένους» του ΝΒΑ.
Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί, κυρίως αυτά των δύο Τέρενς, Ντέιβις και Ρος. Φαίνεται, ωστόσο, πως υπάρχει μία άλλη περίπτωση που εξιτάρει ακόμα περισσότερο τον Γιώργο Μπαρτζώκα.
Ο λόγος για τον Τζέιλεν Νόουελ, έναν γεννημένο σκόρερ, που δεν κατάφερε να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ και εξετάζει τις επιλογές του σε Ευρώπη και Αυστραλία.
Ο 24χρονος γκαρντ από το Σιάτλ, με ύψος 1.93, ήταν φαινόμενο στο κολέγιο, γράφοντας φοβερά στατιστικά και κατακτώντας το βραβείο του MVP της σεζόν στην ανταγωνιστική περιφέρεια της Pac-12 με το κολέγιο της Ουάσινγκτον.
Το 2019 έγινε ντραφτ από τη Μινεσότα. Τα νούμερά του ήταν καλά, ιδίως πέρυσι, όταν σημείωνε 11 πόντους σε λιγότερα από 20 λεπτά συμμετοχής ανά ματς. Είχε ρόλο στην ομάδα, πήρε χρόνο και στα πλέι οφ, όμως το συμβόλαιό του δεν ανανεώθηκε.
Φέτος υπέγραψε με το Σακραμέντο, όμως κόπηκε πριν την έναρξη της σεζόν. Πρόκειται για έναν άκρως εκρηκτικό παίκτη, που μπορεί μέσω της Euroleague να ξαναβρεί το δρόμο για το ΝΒΑ, ειδικά αν καταφέρει να σταθεροποιηθεί από το τρίποντο.
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα