Πανηγυρίζει ο ΠΑΟ γι' αυτό που έγινε στο Καραϊσκάκη!
Τα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε τιμωρία του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και αν συμβεί αυτό, είναι αρκετά πιθανό ο Ολυμπιακός να υποδεχθεί κεκλεισμένων των θυρών τον Παναθηναϊκό στις 7 Μαϊου.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα απολογηθούν στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League και εφόσον προκύπτουν βιαιοπραγίες ή φθορές ξένης περιουσίας, τότε υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας 2-4 αγωνιστικών και βαρύ πρόστιμο.
Στο ίδιο άρθρο αναφέρεται ότι: «σε περίπτωση που τα επεισόδια έγιναν αποκλειστικά και μόνο στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, ή ήταν μικρής κλίμακας και δεν επέφεραν σωματική βλάβη σε κανένα πρόσωπο, τότε δεν θα επιβάλλεται ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές».
Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι την Κυριακή με τον Βόλο και το μεθεπόμενο την επόμενη Κυριακή με τον Παναθηναϊκό, για την 9η αγωνιστική των play off.
ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα