ΝΕΟ Τι να παίξω σήμερα Τι να παίξω σήμερα

Ο άλλος χαφ που πάει να πάρει η ΑΕΚ

Η κίνηση από Τουρκία που θα προστεθεί στα χαφ της Ένωσης.

Η μία περίπτωση που ξέρετε είναι ο Κάνγκουα. Και όπως σας έχω πει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν είναι ο αντί – Πινέδα στο πλάνο αλλά ο αντί – Περέιρα. Και προφανώς θα μιλάμε για βασικό ποδοσφαιριστή εάν αποκτηθεί με τον Ριμπάλτα να κάνει κινήσεις τακτικής τούτη τη στιγμή με την Μπερ Σεβά.

Η ΑΕΚ θα πάει και για άλλο χαφ. Τον κανονικό αντί – Πινέδα. Και χθες το βράδυ μου έφτασε μια πληροφορία από Τουρκία μεριά. Και αυτό έγινε γιατί ενώ μιλούσα με Σαμσουνσπόρ να μάθω πληροφορίες για το νέο στόπερ του Παναθηναϊκού μου είπαν πως κοίτα και τον Εντσάμ!

Ο Καμερουνέζος χαφ ο οποίος έχει και γαλλικό διαβατήριο έμεινε ελεύθερος από τη Σαμσουνσπόρ μιας κι έληξε το συμβόλαιό του και όπως μου είπαν έχει προταθεί στην ΑΕΚ.

Μιλάμε για έναν παίκτη που παίζει κυρίως στο 8, αλλά έχει γράψει χιλιόμετρα και στο 6 και λίγο πιο μπροστά.

Πέρσι με τους Τούρκους είχε 34 συμμετοχές με 3 γκολ και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις και συνολικά το κοντέρ του έχει γράψει: 147 ματς με την Σέλτικ με 24 γκολ και 13 ασίστ,  94 ματς με την Σαμσουνσπόρ με 15 γκολ και 3 ασίστ, 82 ματς με την Σουόνσι με 12 γκολ και 6 ασίστ, 41 ματς με την Τζένοα με 3 γκολ και 2 ασίστ.

Τα χρόνια δεν τον έχουν πάρει μιας και μιλάμε για 30 χρονών παλικάρι και δείχνει να ταιριάζει αρκετά στα στοιχεία που ψάχνει η ΑΕΚ ως αντί – Πινέδα. Αφήστε δε που έχει κοινοτικό διαβατήριο (γαλλικό).

Θα επανέλθω για το θέμα αλλά κρατήστε το όνομα γιατί ο Ριμπάλτα παίζει με πολλές περιπτώσεις!