ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ

Μένει ή φεύγει ο Μαρτίνς από τον Ολυμπιακό;

Μένει ή φεύγει ο Μαρτίνς από τον Ολυμπιακό;

O προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα το καλοκαίρι του 2018, έχει αφήσει άπαντες ευχαριστημένους στο λιμάνι κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Οι Ερυθρόλευκοι πραγματοποιούν μια πολύ καλή πορεία και τη φετινή σεζόν με τον Πορτογάλο στο πάγκο τους και παρά τον πρόσφατο αποκλεισμό από την Άρσεναλ στο Europa League, ο Μαρτίνς έδωσε το σύνθημα για τη κατάκτηση του εγχώριου νταμπλ.

Η εξαιρετική δουλειά όμως, του τεχνικού του Ολυμπιακού, δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τα φώτα του εξωτερικού.

Σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα, πολλές ομάδες από τα κορυφαία πρωταθλήματα, εξετάζουν την περίπτωσή του και θα ήθελαν να εντάξουν τον Πορτογάλο στο δυναμικό τους.

Όσα όμως και να ειπωθούν μέχρι το καλοκαίρι και το τέλος της χρονιάς, ο Πέδρο Μαρτίνς, με δηλώσεις του στο παρελθόν, έχει κάνει ξεκάθαρο πολλάκις, ότι ο διακαής πόθος του και στόχος καριέρας είναι να προπονήσει στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μάλιστα, έχοντας απορρίψει προτάσεις από διάφορα πρωταθλήματα τις προηγούμενες σεζόν, μπορούμε να διαπιστώσουμε πως μόνο μια πρόταση από το Νησί, θα έπειθε τον προπονητή του Ολυμπιακού να αλλάξει στρατόπεδο.

Παρά, λοιπόν, τα όσα ακούγονται, οι στοιχηματικές εταιρείες δε φαίνεται να επηρεάζονται ιδιαίτερα, καθώς η παραμονή του Πορτογάλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Πειραιά βρίσκεται στο 1,30, ενώ το να αναλάβει οποιοσδήποτε άλλος προπονητής τους Ερυθρόλευκους, δίνεται στο υψηλό 3,30.