ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ

Ποια ομάδα είναι φαβορί για τον Μαντί Καμαρά - Οι αποδόσεις

Ποια ομάδα είναι φαβορί για τον Μαντί Καμαρά - Οι αποδόσεις

Ο Μαντί Καμαρά είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού την τελευταία διετία. Έχει παρουσιάσει εντυπωσιακή βελτίωση και αποτελεί ίσως το πιο δυνατό περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι το όνομα του Αφρικανού άσου φιγουράρει πολύ συχνά σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια, ενώ υπάρχει η εκτίμηση πως αυτό το καλοκαίρι οι Ερυθρόλευκοι θα βγάλουν στη... βιτρίνα τον παίκτη, ευελπιστώντας να πετύχουν μία εντυπωσιακή πώληση, όπως αυτές που έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Ενδεικτικό είναι πως οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν βγάλει αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Μαντί Καμαρά, μιας και πολύ τακτικά υπάρχουν ένα σωρό δημοσιεύματα με τους υποψήφιους μνηστήρες του νεαρού άσου.

Μάλιστα, η ομάδα που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αγοράσει τον Αφρικανό μέσο, αν το καλοκαίρι αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό είναι η Άρσεναλ με απόδοση 3.50. Στη συνέχεια ακολουθούν η Λέστερ, επίσης από την Αγγλία, με απόδοση 5.50, ενώ στην τρίτη θέση είναι η Μίλαν με την ίδια απόδοση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ