Nations League Ελλάδα: Η μάχη του πρώτου σκόρερ με αποδόσεις-φωτιά🔥

nations league ελλαδα πρωτος σκορερ

Πέρα από τη μάχη του ομίλου της Εθνικής μας στο Nations League, αρκετό ενδιαφέρον στα προγνωστικα έχει και η αγορά για τον πρώτο σκόρερ της Ελλάδας στη φάση των ομίλων. Μιλάμε για έξι απαιτητικά παιχνίδια, απέναντι σε Γερμανία, Ολλανδία και Σερβία, οπότε κάθε γκολ θα μετράει διπλά αφού το σκοράρισμα περιμένουμε να είναι πιο μαζεμένο. Η Εθνική δεν μπαίνει σε αυτό το γκρουπ ως ομάδα που θα φτιάχνει συνεχώς πολλές ευκαιρίες, άρα οι παίκτες που έχουν πιο καθαρή επαφή με την περιοχή αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία.

Nations League πρώτος σκόρερ Ελλάδα

Στην κορυφή των αποδόσεων βρίσκεται ο Βαγγέλης Παυλίδης, κάτι απόλυτα λογικό. Είναι ο κλασικός φορ περιοχής, αυτός που θα ψάξει την τελική φάση κι έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν με την Μπενφίκα (14 γκολ σε 13 παιχνίδια). Σε τέτοιο υψηλότατο επίπεδο κι απέναντι σε τέτοιες αντιπάλους, όπου η Ελλάδα πιθανότατα θα χρειαστεί να είναι αποτελεσματική στις λίγες καλές στιγμές της, ο Παυλίδης μοιάζει η πιο «καθαρή» επιλογή για γκολ.

Ακριβώς πίσω του ο Φώτης Ιωαννίδης, που δίνει μια διαφορετική εκδοχή στην επίθεση. Συμπαθητική η παρουσία του με τη Σπόρτινγκ (δύο γκολ και τρεις ασίστ σε επτά συμμετοχές) και αν πάρει βασικό ρόλο και λεπτά συμμετοχής, η απόδοσή του δείχνει ότι οι στοιχηματικες εταιριες τον βλέπουν πολύ κοντά στον Παυλίδη. Στο ίδιο κάδρο μπαίνει και ο Χρήστος Τζόλης, που ναι μεν δεν είναι καθαρό φορ, αλλά έχει το στοιχείο του απρόβλεπτου. Για την ώρα πάντως, παραμένει «άσφαιρος» με τη φανέλα της Άρσεναλ.

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας στο 8.50 του Pamestoixima.gr έχει ενδιαφέρον αλλά η δημιουργία είναι… περισσότερο στο αίμα του. Ακολουθούν ο Τάσος Δουβίκας και Γιώργος Μασούρας, δύο παίκτες που μπορούν να βρουν γκολ, αλλά θα χρειαστούν είτε περισσότερο χρόνο συμμετοχής είτε πολύ συγκεκριμένες συνθήκες μέσα στα παιχνίδια αφού συνήθως δεν ξεκινούν στη βασική ενδεκάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά οι αποδόσεις:

ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗ
Παυλίδης
Ιωαννίδης
Τζόλης
Καρέτσας
Δουβίκας
Μασούρας