Τουρκία - Ιταλία Προγνωστικά⚽: Τι να παίξω και που
Συνάντηση… πικραμένων στη Σμύρνη, με την Τουρκία να περιμένει την Ιταλία για το Nations League. Αμφότερες ηττήθηκαν στην πρεμιέρα εντός έδρας, η μεν Τουρκία από τη Γαλλία (0-1) και η δε Ιταλία από το Βέλγιο στο Μιλάνο (0-2). Σαφώς πιο δυσκολοχώνευτη η ήττα των «ατζούρι», στην επιστροφή του Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο τους.
Μάλιστα, η επιστροφή του τον βρίσκει αντιμέτωπο με έναν συμπατριώτη του, τον Βιντσέντζο Μοντέλα. Οι δυο τους έχουν κοντραριστεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν. Αμφότερες γηπεδούχος ήταν ο Μαντσίνι με την Ίντερ. Την πρώτη φορά έχασε, τον Μάρτιο του 2015, από τη Φιορεντίνα (0-1) και τη δεύτερη, έναν χρόνο αργότερα (20 Φεβρουαρίου 2016), πήρε κάτα κάποιον τρόπο το… αίμα του πίσω κόντρα στη Σαμπντόρια (3-1). Άλλες εποχές τότε, κάπως «πέτρινα» τα χρόνια της Ίντερ.
Τι να περιμένουμε, λοιπόν, από αυτήν την ιταλική μάχη στους πάγκους; Πάμε να δούμε τι παιζουμε σημερα.
Τουρκία – Ιταλία αποδόσεις
Απόλυτη μοιρασιά στις αποδόσεις της Efbet. Ελαφρώς χαμηλότερη η απόδοση του διπλού από αυτήν του άσου, με την ισοπαλία σήμερα να προσφέρεται στο 3.45.
| Τουρκία | Ισοπαλία | Ιταλία |
|---|---|---|
|
|
|
|
Σε ό,τι αφορά τις αγορές των γκολ, Over 2,5 και Goal/goal μοιάζουν αρκετά πιθανά, αφού αμφότερα βρίσκονται σε τιμές φαβορί στις στοιχηματικες εταιριες.
| Under 2,5 | Over 2,5 |
|---|---|
|
|
|
| Goal / Goal | No Goal |
|---|---|
|
|
|
Ποια ειδικά στοιχήματα ξεχωρίζουν στο Τουρκία – Ιταλία
Ένταση, πίεση, άγχος, χαμηλό τέμπο. Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που περιμένουμε να δούμε, από τη στιγμή που βρίσκονται με την… πλάτη στον τοίχο. Οι κάρτες σε μια τέτοια μονομαχία έχουν τον πρώτο λόγο, με το Over 3,5 σε τιμές διπλασιασμού. Ήδη, να πούμε, είδαμε την πρώτη κόκκινη στην πρεμιέρα, με τον τερματοφύλακα της Τουρκίας (Τσακίρ) να αποβάλλεται λίγο πριν το φινάλε με την αναμέτρηση κόντρα στη Γαλλία.
| Over 3,5 κάρτες |
|---|
|
|
Ειδικά στοιχήματα προγνωστικά Τουρκία – Ιταλία
Σαφώς πιο δύσκολη η συνθήκη της Ιταλίας, που εκ νέου ακούει γκρίνια από παντού. Στο τέλος θα την… πληρώσει ο Μαντσίνι, που τους έδωσε το Euro το 2021. Μόνο εκείνος δεν φταίει… Όπως και να ‘χει, η Τουρκία σαφώς έχει επηρεαστεί λιγότερο από το αποτέλεσμα της πρώτης αγωνιστικής, αφού κατάφερε να κοντράρει όσο μπορούσε τους «τρικολόρ». Ένα μικρό προβάδισμα, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο (διάστημα στο οποίο η Ιταλία ήταν κάκιστη απέναντι στο Βέλγιο), θαρρούμε πως το ‘χει στα προγνωστικα στοιχηματος.
| Αποτέλεσμα Ημιχρόνου: Τουρκία |
|---|
|
|
Ποιος άλλος θα μπορούσε να φανεί η μεγαλύτερη πηγή κινδύνου για την Τουρκία; Από τη στιγμή που λείπει ο ηγέτης Τσαλχάνογλου, ακόμη και ο σημαντικός μέσος Κοκτσού, η… μπαγκέτα περνάει στο μεγάλο της ταλέντο. Ο Αρντά Γκιουλέρ έκανε ό,τι μπορούσε απέναντι στη Γαλλία, ειδικά στο δημιουργικό κομμάτι (2 μεγάλες ευκαιρίες δημιούργησε, 3 πάσες-κλειδιά, 0.52 xAssist, 27/34 πάσες στο αντίπαλο μισό, 8/9 μακρινές μπάλες). Όμως ήταν και απελπιστικά μόνος. Περιμένει βοήθειες απέναντι στην επηρεασμένη ψυχολογικά Ιταλία και το να καταγράψει γκολ ή ασίστ, δεν περνάει απαρατήρητο στο 2.23.
| Αρντά Γκιουλέρ γκολ ή ασίστ |
|---|
|
|