BETSHOP
ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ 4ΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

Πώς να παίξω στοίχημα με κόρνερ

Είναι μία αγορά αρκετά δημοφιλής πλέον. Έχει ξεχωρίσει για τα καλά από τα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα και έχει το δικό της κοινό. Το στοίχημα με κόρνερ είναι ελκυστικό κυρίως γιατί έχει να κάνει με την επιθετική δραστηριότητα των ομάδων, καθώς και επειδή κάθε φάση μετράει. Σε κάθε λεπτό μπορεί να γίνει και κάτι που σας φέρνει πιο κοντά στο ταμείο ή να σας απομακρύνει από αυτό. Σημασία έχει όμως ότι υπάρχει συμμετοχή και εμπλοκή κάθε στιγμή μέσα στον αγώνα. Στον αναλυτικό οδηγό κόρνερ μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα αναφορικά με τις λεπτομέρειες της αγοράς κόρνερ. Εμείς εδώ θα σας δώσουμε κάποια πολύτιμα tips ή στρατηγικές αν προτιμάτε για να παίξετε στοίχημα με κόρνερ. Διαβάστε προσεκτικά, κρατήστε αυτά που σας κάνουν και χρησιμοποιήστε τα στο επόμενο ποντάρισμα.

Στρατηγική για κόρνερ

Ας περάσουμε λοιπόν στην ουσία, στα tips με τα οποία θα μπορέσετε να εφαρμόσετε τη στρατηγική σας και να παίξετε στοίχημα με κόρνερ.

Στατιστική

Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και σε αυτόν τον τομέα. Ο μέσος όρος κόρνερ που κερδίζει κάθε ομάδα μας δίνει πολύτιμα συμπεράσματα. Αν περάσουμε μάλιστα και στο δεύτερο βήμα που είναι να επιμερίσουμε τα κόρνερ ανά γηπεδούχο (τι κάνει στην έδρα της) και ανά φιλοξενούμενη (τι κάνει μακριά από το γήπεδό της) τότε έχουμε έναν ζωντανό καθρέφτη μπροστά μας που θα δίνει αδιάψευστα στοιχεία. Υπάρχει και τρίτο βήμα να πάρουμε, τόσο τα γενικά κόρνερ, όσο και τα εντός/εκτός έδρας ανά ημίχρονο. Πιστέψτε μας και μόνο από αυτή τη διαδικασία θα βγει κάτι καλό.

Αγωνιστικό στυλ

Θυμάστε την Μπάρτσα του Γκουαρδιόλα, ή του Λουίς Ενρίκε να κερδίζει πολλά κόρνερ; Όχι, δεν τη θυμάστε, διότι πολύ απλά δεν κέρδιζε. Και τι να τα κάνει, αφού οι ψηλοί παίκτες της ήταν ελάχιστοι στο χορτάρι. Η Μπάρτσα έπαιζε από τον άξονα και τρυπούσε τον αντίπαλο. Σπάνια η μπάλα έφευγε στις γωνίες. Τα ματς των μπλαουγκράνα δύσκολα θα είχαν πολλά κόρνερ. Αυτό μας δείχνει ξεκάθαρα ότι ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται κάθε ομάδα επηρεάζει πολύ τη συγκεκριμένη αγορά.

Οι ακραίοι παίκτες

Για ευνόητους λόγους θέσης φυσικά είναι καθοριστική για τη συγκεκριμένη αγορά, η παρουσία των ακραίων παικτών. Αναφερόμαστε τόσο στους αμυντικούς, όσο και στους επιθετικούς μέσους. Οι ακραίοι είναι ένας από τους καθοριστικότερους παράγοντες για να κερδίσει μία ομάδα κόρνερ. Όταν ένας παίκτης παίζει πάνω στη γραμμή και κάνει επελάσεις για να εξαπολύσει τη σέντρα του, τότε τα κόρνερ είναι πιο κοντά, οπότε εδώ η συνθήκη είναι κατάλληλη για κόρνερ.

Αγωνιστικός χώρος/Καιρικές συνθήκες

Είναι καταστάσεις που επηρεάζουν πάρα πολύ τη μορφή που θα έχει ο αγώνας. Όταν η μπάλα δεν κυλάει καλά στο χορτάρι, όταν οι παίκτες βλέπουν με το ζόρι από τη βροχή, όταν σε κάθε πάσα καιροφυλακτεί γκέλα, τότε είναι δύσκολο να δούμε μπάλα. Κι όταν συμβαίνει αυτό είναι επίσης δύσκολο να έχουμε πολλά κόρνερ στο ματς.

Βρείτε τον κατάλληλο tipster

Στο betcosmos.com υπάρχει o Κορνεράκιας. Σε άλλες ιστοσελίδες ενδεχομένως να βρείτε κι άλλους που να ασχολούνται με τη συγκεκριμένη αγορά. Ο Κορνεράκιας πάντως ειδικεύεται μόνο πάνω στα κόρνερ. Αν δεν έχετε χρόνο λοιπόν να εξετάσετε όλα τα παραπάνω βρείτε τον κατάλληλο tipster, αυτόν που γνωρίζει πώς να προσεγγίσει τα ματς στο κόρνερ, που να ποντάρει, πόσα και φυσικά γιατί. Κι αυτό το «γιατί» να μας το εξηγεί ξεκάθαρα.

Διαχείριση κεφαλαίου-τρόπος πονταρίσματος

Όλα τα παραπάνω φυσικά καταλήγουν στη διαχείριση κεφαλαίου. Πόσα θα ποντάρετε κάθε φορά και σε τι απόδοση. Είναι αρκετοί οι παίκτες που χρησιμοποιούν στο στοίχημα με κόρνερ κάποιες από τις θεωρίες στοιχήματος, όπως είναι η Martingale, η D'Alembert, η Labouchere ή η θεωρία Fibonacci. Οι πιο ψαγμένοι παίκτες καταφεύγουν στο κριτήριο Kelly, αλλά αυτό θέλει φοβερές γνώσεις για να εφαρμοστεί σωστά και να μην δημιουργήσει ψευδαίσθηση ότι ξέρετε τι κάνετε, αλλά στην ουσία να παίζετε στα χαμένα. Τέλος, μπορείτε να ορίσετε και ποσοστά πονταρίσματος ανάλογα με το διαθέσιμο κεφάλαιο και πόσο σίγουρος ή επιφυλακτικός είστε για το σημείο το οποίο έχετε ξεχωρίσει.

Ποντάρισμα σε στοίχημα με κόρνερ

Είναι δημοφιλές ήδη, γίνεται ακόμη περισσότερο και μπορεί να αποδειχτεί και προσοδοφόρο. Ιδιαίτερα στο live δέχεται πάνω του αρκετά πονταρίσματα και αυτό το κάνει ακόμη πιο ελκυστικό. Η έξαψη όταν η μπάλα πηγαίνει στη γωνία είναι τεράστια και μένει να δούμε αν θα είναι και κερδοφόρα για εσάς.

EURO 24 ΜΕ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!