pamestoixima
ΝΕΑ EURO 24 COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΔΩΡΕΑΝ
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

Στοίχημα σε μία λίγκα

Το στοίχημα συναρπάζει τους παίκτες που αγαπούν τα τυχερά παιχνίδια διότι είναι ένας μοναδικός συνδυασμός τύχης και ικανότητας ή γνώσης αν προτιμάτε. Δεν είναι σαν τα καζίνο παιχνίδια αριθμών και τα τραπέζια, όπως η ρουλέτα, το μπλακτζάκ και πολλά άλλα. Φυσικά δεν είναι τυφλή τύχη σαν το Τζόκερ ή το ΚΙΝΟ. Μπορεί να συγκριθεί περισσότερο με το πόκερ, το οποίο επίσης συνδυάζει την ικανότητα με την τύχη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε τελικά, ότι στοίχημα και πόκερ έχουν τους πιο πιστούς φίλους.

Τι σημαίνουν γνώση και ικανότητα στο στοίχημα;

Είναι αυτό που ακριβώς που λένε οι λέξεις. Στο στοίχημα για να έχετε αυξημένες πιθανότητες να συνδυάσετε το κέρδος με τη διασκέδαση θα πρέπει να γνωρίζετε πολλά πράγματα (γνώση). Κι αφού τα μάθετε να μπορείτε να τα αξιολογείτε προς τη σωστή κατεύθυνση. Δηλαδή να τα βάλετε συνάρτηση με τις αποδόσεις αλλά και παραμέτρους όπως είναι η διαχείριση του κεφαλαίου σας, ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις (ικανότητα). Το πρώτο βήμα όμως είναι να μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε.

Γνώση = Εξειδίκευση

Το πρώτο ερώτημα λοιπόν που πρέπει να απασχολεί τον παίκτη που παίζει σωστά στοίχημα είναι το πώς θα εξασφαλίσει τη γνώση στο στοίχημα; Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι η απάντηση είναι εύκολη. Κι όμως δεν είναι. Δεν μπορούμε να πούμε απλά ότι ο παίκτης πρέπει να διαβάσει τα πάντα ή ότι προλαβαίνει τέλος πάντων και θα αποκτήσει γνώση. Κι αυτό διότι η γκάμα επιλογών στο στοίχημα είναι πλέον τεράστια. Αν θέλετε να μάθετε σωστά κάποια πράγματα, θα πρέπει να φιλτράρετε, να επιλέξετε, να αφιερώσετε χρόνο. Πού; Σε συγκεκριμένα πρωταθλήματα. Κι αυτός είναι ο λόγος που γράφεται ο συγκεκριμένος οδηγός. Η γνώση στο στοίχημα για να επιτευχθεί πρέπει να ταυτιστεί με την εξειδίκευση σε μία κατηγορία, άντε δύο το πολύ. Μέχρι εκεί. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να γνωρίζετε καλά αυτά που διαβάζετε, να μην μπερδευτείτε, να αποκτήσετε γνώση και εν συνεχεία να τη χρησιμοποιήσετε στα στοιχήματά σας.

Η επιλογή της λίγκας

Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι να επιλέξετε τη λίγκα που σας ταιριάζει. Πολλοί λόγοι μπορούν να επηρεάσουν αυτήν την επιλογή. Αν σας αρέσει το γρήγορο ποδόσφαιρο θα πάτε στην Αγγλία, αν θέλετε τεχνική στην Ισπανία, αν ζητάτε πολλά γκολ στη Γερμανία, στην Ιταλία έχουμε αποθέωση της τακτικής, ενώ αν θέλετε άμυνα τότε η δική μας Σούπερ Λιγκ σας ταιριάζει. Πολλοί παίκτες λοιπόν επιλέγουν μία λίγκα ανάλογα με το τι τους αρέσει να βλέπουν.

Οι αποδόσεις

Ένα άλλο κριτήριο επιλογής λίγκας είναι οι αποδόσεις. Τι εννοούμε; Στις μεγάλες και πλέον δημοφιλείς λίγκες οι αποδόσεις είναι σωστές. Οι ομάδες είναι γνωστές, το ίδιο και οι παίκτες, το ρεπορτάζ πλήρες, άρα και τα απρόοπτα από ελάχιστα ως ανύπαρκτα. Γι' αυτό και οι αποδόσεις είναι αυτές που πρέπει. Η γκανιότα βέβαια μένει χαμηλά στα επίπεδα του 5% ή και ακόμη παρακάτω κάποιες φορές. Επίσης στα ματς από τις κορυφαίες λίγκες θα βρείτε αρκετές προσφορές* σχεδόν κάθε αγωνιστική, θα πρέπει να το λάβετε κι αυτό υπόψη σας. Αν πάλι δεν σας πειράζει να ανέβει κάπως η γκανιότα και να κυνηγήσετε το λάθος του μπουκ, τότε στις λιγότερο δημοφιλείς λίγκες υπάρχουν διαμαντάκια, αφού εκεί ο trader δεν έχει πάντα την κατάλληλη ενημέρωση οπότε μπορούν να ξεφύγουν πράγματα.

Γιατί να παίζω στοίχημα σε μία λίγκα;

Οι παράγοντες που έπρεπε να αναφερθούν για την επιλογή μίας λίγκας είναι μπροστά σας. Από εκεί και πέρα μπορεί κάποιοι από εσάς να αναρωτηθούν για ποιον λόγο έχει γραφτεί αυτός ο οδηγός; Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: αυτός ο οδηγός γράφτηκε για να σας αποδείξει ότι δεν θα πρέπει να ανοίγετε σαν σεντόνι το παιχνίδι σας πάνω από όλο το κουπόνι. Θα σας παραθέσουμε ευθύς αμέσως τους λόγους που παίζοντας στοίχημα σε μία λίγκα, αυξάνετε τις πιθανότητές σας να βγείτε θετικός από τον στίβο του στοιχήματος.

Μαθαίνεις γρήγορα τις ομάδες

Βλέποντας συνεχώς τις ίδιες ομάδες μαθαίνετε τα πάντα γύρω από αυτές. Αγωνιστικό στυλ, κομβικοί παίκτες, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Έχοντας δει 4-5 φορές την κάθε ομάδα (αυτό είναι εφικτό σε έναν μήνα αν δείτε όλα τα ματς των αγωνιστικών αυτών, έστω και σε εκτενή στιγμιότυπα), τότε θα ξέρετε πολλά γύρω από όλους τους μονομάχους της λίγκας. Κι αυτή η γνώση... είπαμε, στο στοίχημα θα κάνει τη διαφορά.

Διαβάζεις γρήγορα τη στατιστική

Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην επιλογή στοιχήματος. Τα στατιστικά μας δείχνουν πολλά στο αθλητικό στοίχημα. Και πλέον έχει απλωθεί τόσο πολύ, όπως μπορείτε να δείτε και στην ιστοσελίδα μας, όπου έχετε να δείτε πολλά σενάρια και νούμερα. Πρέπει όμως να τα γνωρίζετε, έστω τα πιο σημαντικά από αυτά. Αν έχετε επιλέξει ένα πρωτάθλημα αυτό γίνεται λιγότερο δύσκολα από το να έχετε όλους αυτούς τους πίνακες μπροστά σας από πολλά πρωταθλήματα. Σε περίπτωση που προσπαθήσετε το δεύτερο, τότε με μαθηματική ακρίβεια δεν θα προλάβετε να διαβάσετε τίποτα σωστά και ενδεχομένως, όχι μόνο να μην βοηθηθείτε, αλλά να μπερδευτείτε κιόλας.

Ανακαλύπτεις τις ιδιαιτερότητες

Κάθε πρωτάθλημα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Πώς αντιμετωπίζονται τα τοπικά ντέρμπι; Που δίνεται βαρύτητα ; Για παράδειγμα οι Άγγλοι δίνουν μεγάλη έμφαση σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ, περισσότερο σε σχέση με το Europa ή το Conference League. Οπότε αν έχουν αγώνα πρωταθλήματος και σε σχέση με τι ακολουθεί μεσοβδόμαδα (εφόσον ακολουθεί φυσικά), ανάλογα θα κρατήσουν ή όχι δυνάμεις, στη μία περίπτωση ή στην άλλη.

Παράδοση, ντέρμπι και παρασκήνιο

Σε όλες τις λίγκες υπάρχουν παραδόσεις. Παραδόσεις δυνατές που μπορούν να καθορίσουν τη στοιχηματική σας επιλογή. Είτε με το να στηρίξετε τα αγωνιστικά δεδομένα που έχετε μπροστά σας, είτε να αποφύγετε οποιαδήποτε εμπλοκή για ποντάρισμα. Επίσης, παίζοντας μόνο σε ένα πρωτάθλημα θα μάθετε γρήγορα όλα τα ντέρμπι, πέρα από τα κλασικά, ποια είναι τα τοπικά ντέρμπι, τι γίνεται σε αυτά, πώς ξεκίνησε η κόντρα και πώς μπορεί να μας επηρεάσει αυτό πριν ποντάρουμε. Επίσης δεν υπάρχει λίγκα δίχως παρασκήνιο, διοικητικές κόντρες, χρωστούμενα και γραμμάτια από προηγούμενες χρονιές. Κι αυτά είναι απαραίτητο να τα γνωρίζετε πριν επιλέξετε σημείο.

Αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο

Κλείνοντας, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Το στοίχημα θέλει γνώση και η απόκτηση γνώσης απαιτεί χρόνο. Και χρόνος άπειρος δεν υπάρχει για κανέναν παίκτη. Πώς θα αντιμετωπίσουμε λοιπόν αυτή τη συνθήκη; Μα φυσικά επιλέγοντας να παίζουμε στοίχημα σε μία λίγκα. Μόνο έτσι μπορούμε να έχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή (ποσοτικά και ποιοτικά) γνώση και να μπαίνουμε στα πονταρίσματά μας με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 1200 ΔΩΡΑ*!