Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός με 0% γκανιότα και «Ενισχυμένα» κόκκινα και πράσινα combos
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός πράξη τρίτη στη σειρά των τελικών της Basket League, με τις δυο ομάδες να ισορροπούν στο 1-1. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε πισωγύρισμα στο Game 2 του T-Center, καθώς κινήθηκε σε ρηχά νερά επιθετικά και μοιραία γνώρισε την ήττα με 68-58. Ο Εβάν Φουρνιέ έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του με 15 πόντους, όμως αποδείχθηκε απελπιστικά μόνος του. Ο Βεζένκοφ άλλωστε δεν ήταν σε καλή βραδιά, ο Μιλουτίνοφ περιορίστηκε στους 5 πόντους και οι λύσεις δεν έρχονταν στο Ερυθρόλευκο στρατόπεδο.
Δείτε στην Elabet τα ειδικά παικτών και όλες τις ενισχυμένες αποδόσεις στο Στοίχημα με Super Προσφορά* Γνωριμίας. Στο ΣΕΦ βέβαια ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να ανακτήσει το καλό του πρόσωπο, όμως το Game 2 ενδεχομένως να προκάλεσε ζημιά στην ψυχολογία του. Αποτέλεσε άλλωστε την πρώτη φετινή ήττα των Πειραιωτών στη Basket League που έθεσε τέλος σε ένα τρελό αήττητο σερί 27 αγώνων και απέδειξε πως ακόμα κι εκείνοι είναι τρωτοί! Το black out που υπέστησαν στο δεύτερο μέρος δεδομένα χτυπάει καμπανάκια ενόψει του Game 3, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός απέκτησε ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.
Με τον Κώστα Σλούκα να «τρέχει» για να δώσει το παρών, το Τριφύλλι πάει στο ΣΕΦ με έναν ξεκάθαρο στόχο στο μυαλό του: Για το break και το προβάδισμα στη σειρά των τελικών. Ήδη φέτος απέδειξε πως μπορεί να κάνει τη ζημιά στους Ερυθρόλευκους κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδος στον τελικό της Κρήτης και φρόντισε να υπενθυμίσει ότι είναι ζωντανό στην GBL και στο Game 2 του T-Center.
ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ στο 4.10: Over 7.5 πόντοι Πίτερς / Over 9.5 πόντοι Μιλουτίνοφ
Ο Κέντρικ Ναν μπορεί να μην βοήθησε όσο θα μπορούσε, όμως ο Χέιζ Ντέιβις εξιλεώθηκε μετά τα όσα άκουσε για την απόδοσή του στο Game 1. Ο Αμερικανός ήταν ο απόλυτος ηγέτης του Παναθηναϊκού με 23 πόντους και πήρε από το… χεράκι την ομάδα του για να την οδηγήσει στο 1-1 της σειράς. Μόνος του βέβαια δεν θα μπορούσε να σταθεί αρκετός απέναντι σε ένα σύνολο που πριν από μερικό διάστημα κατέκτησε την Ευρωλίγκα.
ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ στο 3.60: Over 13.5 πόντοι Όσμαν / Over 5.5 ριμπάουντ Λεσόρ
Στο δεύτερο μέρος ειδικά οι Πράσινοι είχαν έντονη πίεση στην άμυνα και σωστή κυκλοφορία, στοιχεία που τους επέτρεψαν να διατηρηθούν μπροστά στο σκορ και στο τέλος να πάρουν τη νίκη με διαφορά δέκα πόντων. Η ενδεχόμενη απουσία του Τάιλερ Ντόρσεϊ από τη φαρέτρα του Γιώργου Μπαρτζώκα δίνει ακόμα έναν λόγο για χαμόγελα στο σύνολο του Εργκίν Άταμαν, το οποίο από τη δική του πλευρά απέδειξε πως μπορεί να επικρατήσει σε ντέρμπι αιωνίων ακόμα και χωρίς τον Κώστα Σλούκα.
Και στον αθλητισμό, η αυτοπεποίθηση μετράει! Ένας αστάθμητος παράγοντας που τη δεδομένη στιγμή δείχνει να έχει ανακατέψει την τράπουλα και να δίνει έξτρα «φύλλο» στον Παναθηναϊκό. Το ερώτημα είναι πώς θα το εκμεταλλευτεί… Με τον Ολυμπιακό ήδη κατακτητή της Ευρώπης, το Τριφύλλι ίσως έχει παραπάνω δίψα για τον τίτλο της GBL ώστε να σταθεί στο δικό του ανάστημα. Και μια νίκη στο ΣΕΦ μπορεί να αποβεί το καθοριστικό στοιχείο που θα ανατρέψει τη σειρά των τελικών. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ – ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ